Mostbet yükləmə linki işləmir

Ваша реклама, коммерческие предложения, объявления от фирм.
Ответить
OwaisKT

Mostbet yükləmə linki işləmir

Сообщение OwaisKT »

Salam. Mən mostbet com indir etmək istəyirəm, amma sayt açılmır. Bloklanmışam. Başqa ünvan varmı? Dostlarım deyir ki, güzgü lazımdı. Tapdım bir neçə güzgü, onlar da işləmir. Bəlkə provayder tamamilə bağlayıb? Telefonum Androiddir. Apk lazımdı. Kimsə işləyən birbaşa link göndərə bilərmi? Çox sağ olun. Vaxt itirirəm. İnşallah kimsə kömək edər.
Grolikt

Re: Mostbet yükləmə linki işləmir

Сообщение Grolikt »

Ay dostum, bu bloklanma vəziyyəti hamını bezdirir. Amma təslim olma. Mostbetin çoxlu güzgüləri var, sadəcə düzgününü tapmaq lazımdı. Bəzi güzgülər tez bağlanır, ona görə də yenilənmiş ünvana ehtiyac var. Mən də həftədə bir neçə dəfə yeni ünvan axtarıram. Sənə kömək edim.

Dəqiq işləyən ünvan budur. Bu linkə keç: mostbet com indir Oraya gir, apk faylını yüklə. Qurulum üçün telefon parametrlərində "naməlum mənbələr" icazəsini aç. Əgər yenə açılmırsa, VPN istifadə et. Mən özüm də bəzən vpn ilə girirəm. Pulsuz vpnlərdən Proton VPN yaxşıdı. Qurulumdan sonra proqramı aç, brauzerdən daha sürətli işləyəcək. Bloklanma problemlərini də unudacaqsan. Alınmazsa, dostuna və ya mənə yaz. Başqa üsul da var. Ümid edirəm bacaracaqsan. Uğurlar.
Ответить